Thermabead obre nova seu al polígon industrial de Can Roqueta

ThermaBead, empresa que es dedica als aïllaments amb cambra d’aire, estrena nau al mateix polígon de Can Roqueta. Fins fa poc estava instal·lada al Centre d’Empreses Industrials (CEI) de l’Ajuntament de Sabadell, on ha estat incubada durant tres anys.

ThermaBead és empresa proveïdora del sistema ThermaBead d’aïllament en cambra per a la rehabilitació energètica d’habitatges a molt baix cost i amb aquest nou pas es consolida a la ciutat, on té ja una llarga trajectòria. Primer, va estar vinculada amb Promoció Econòmica de Sabadell al primer viver del carrer Ferrer de Blanes, després va passar al CEI Can Roqueta i fa poc ha passat a instal·lar-se en una nova nau industrial just davant de les instal·lacions del CEI a Can Roqueta. Durant aquests anys aquesta empresa ha rebut acompanyament per part de Promoció Econòmica de Sabadell.

Ubicat a la zona de Can Roqueta, el CEI hi ocupa una parcel·la de més de 12.600 m2 delimitada pels carrers de Ca n’Alzina i Can Fadó, avinguda Can Bordoll i avinguda Can Roqueta. Aquest espai té la voluntat de dinamitzar les empreses del polígon de Can Roqueta i contribuir a la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades durant un període determinat de temps amb l’opció de rebre assistència, acompanyament i assessorament tècnic.

Les empreses interessades a instal·lar-s’hi poden comunicar-se amb el CEI al telèfon 93 700 24 30 o al correu electrònic promoempresa@ajsabadell.cat.