Jovent emprenedor que potencia la ciutat amb nous projectes transformadors

Els/les joves de Sabadell impulsen la ciutat amb nous projectes que emprenen amb idees que transformen i milloren la vida, fent-la més fàcil i sostenible.

Minikidz (foto a la dreta) és una botiga de joguines amb un vessant educatiu, aportant un valor afegit al joc dels més petits. En trobarem de didàctics i joguines educatives de fusta per a nens i nenes d’1 any en endavant. L’Álex Salguero i l’Esther Gutés, creadors d’aquest projecte, ofereixen orientació perquè el producte s’adapti a les necessitats emocionals i psicològiques dels infants.

3d Render Life és un estudi de dissenys 3D d’interiors i exteriors creat per Carlos Fernández. Realitzen dissenys d’habitatges i locals amb l’objectiu de transformar un lloc en una llar acollidora. Procuren oferir la màxima qualitat i el millor resultat en els projectes de cadascun dels seus clients.

My Naruna és la primera plataforma en línia d’Espanya on podràs trobar productes de moda i cosmètica sostenibles, ètics i vegans. Neix de la inquietud de Mireia Sellarès, juntament amb Clàudia Salvador, per revolucionar els dos sectors més contaminants i amb més explotació laboral i animal.

Mireia Sellarès i Clàudia Salvador, creadores de My Naruna

Oasis Hunters és un marketplace d’escapades rurals secretes de proximitat. Joshua Molina i Marina Teixidor han revolucionat el sector del turisme rural afegint el factor experiencial a les escapades i combinant-lo amb una selecció qualitativa d’allotjaments i especialització en destí. Aposten per un turisme responsable i de proximitat, per això ofereixen escapades rurals sorpresa a llocs secrets de la Catalunya més bonica i desconeguda.

Marina Teixidor i Joshua Molina, creadors de Oasis Hunters

eBouclé és una plataforma en línia creada per Mariona Ruz que unifica totes aquestes marques del món de la moda que són justes i ètiques a tots els nivells. És la primera botiga en línia de moda democràtica. Una proposta amb estil i amb la garantia de trobar tendència, qualitat i ànima en cada peça.

Mariona Ruz, cocreadora de eBouclé

Poems és una marca de moda femenina caracteritzada pels seus models bàsics, de línies fluides i amb teixits de qualitat dissenyats i fabricats a Sabadell de la mà de Joan Generó. Ofereixen una proposta de moda actual, de qualitat, durable i transparent, elaborant peces d’una manera sostenible i amb la col·laboració de fabricants de proximitat.

Joan Generó, creador de POEMS