Haddock, l’app sabadellenca que formarà part de l’acceleradora de Silicon Valley

Haddock és la start up sabadellenca que ha creat un software que, mitjançant la intel·ligència artificial, digitalitza factures i albarans per a controlar i optimitzar totes les despeses.

L’empresa, única a tota Europa, participarà en l’acceleradora de start-ups de Silicon Valley Y Combinator, per on han passat empreses com AirbnbTwitch o Dropbox. Amb aquesta oportunitat, tanca una ronda d’inversió amb més d’un milió d’euros per millorar el producte i explorar les diverses víes d’expansió amb l’objectiu d’arribar a Itàlia i poder fer el salt a Latinoamèrica.

A més, s’ha fet lloc en el món de la restauració i ja són centenars els establiments que confien en  el sistema de Haddock per classificar tots els seus costos. Fins i tot, multinacionals com Estrella Damm i Heineken són clients que ja treballen amb les solucions d’intel·ligència artificial de l’aplicació.

L’start-up ha estat classificada com un dels equips més creatius de l’Estat en el sector dels negocis, segons la revista nord-americana d’economia Forbes.

L’equip de Haddock està format per Arnau Navarro, Pol Rosell i Carles Marchal i ha participat en l’ecosistema emprenedor sabadellenc col·laborant en programes com el Mes de l’emprenedoria a través de la Xarxa Onion, organitzat per Promoció Econòmica, i altres agents i entitats col.laboradores de la ciutat. Els podem trobar treballant a CREC (Coworking del carrer del Sol), a Sabadell.