Binaex, empresa allotjada al CPE, guanya el premi a Millor Comunicació

Binaex, partner ètic de les entitats que treballen en l’àmbit científic activant la seva responsabilitat amb l’ètica i el benestar animal, va guanyar el premi a la Millor Comunicació al XVI Congreso de la SECAL amb el pòster “Las 6Cs en la Cultura del Cuidado”.

Binaex contribueix per mitjà d’una assessoria integral a la Cultura del Cuidado (CdC) en l’experimentació científica i, per tant, en els bons resultats científics. Recentment, va participar al XVI Congreso de la Sociedad Española para las Ciencias del Animal de Laboratorio, on va ser guardonada com a Millor Comunicació per la creació del pòster “Las 6Cs en la Cultura del Cuidado”. L’execució d’aquest mètode parteix de la necessitat de poder garantir que la CdC és present en la millora contínua de la cura i benestar dels animals, del benestar del personal, la qualitat científica i la
transparència en l’experimentació.

Centre de Promoció Empresarial

L’empresa està allotjada al Centre de Promoció Empresarial (CPE), situat al costat de la Fira Sabadell (c. de les Tres Creus, 236). El CPE, gestionat per Promoció Econòmica de Sabadell i amb més de 20 anys d’experiència en l’administració d’espais per a l’allotjament d’empreses, va obrir les seves portes el 2012 per donar suport a empreses de nova creació o en fase de consolidació. Ofereix principalment espais de lloguer en condicions preferents. En concret, el centre inclou 13 despatxos, 6 espais de coworking i 3 sales per a formació o reunions.